Hos Kabria får du en skräddarsydd försäkring för din husbil eller husvagn.

Kabria har tidigare varit en del av försäkringsbolaget Moderna Försäkringar. Den 1 april 2022 gick Moderna Försäkringar ihop med Trygg-Hansa. Det här ger oss nya möjligheter att utveckla vår service och skapa ännu större trygghet för våra kunder.

För dig som är kund hos Kabria innebär det egentligen ingenting. Din husbil eller husvagn är fortsatt tryggt försäkrad hos oss. Skulle någon förändring ske kommer vi att informera dig i god tid innan. Dubbelkolla gärna att vi har rätt kontaktuppgifter till dig på Mina Sidor.

Har du en försäkring även hos Moderna Försäkringar? Klicka här så kommer du till vår infohubb om samgåendet med Trygg-Hansa.

Här kan du läsa mer om Kabrias försäkringar.

Om Kabe

Kabe började på 1960-talet att tillverka husvagnar i Tenhult i Småland. På 60 år har de blivit en av de ledande leverantörerna av husbilar och husvagnar i Norden. Här kan du läsa mer om Kabe.

Om Adria

Adria Mobil säljer både husbilar och husvagnar. De startade sin verksamhet 1965 och är idag en av Europas största tillverkare av husbilar, husvagnar och villavagnar. Här kan du läsa mer om Adria.

Om Sun Living

Sun Living säljer husbilar och vans. Deras fordon är konstruerade och tillverkade av Adria. Här kan du läsa mer om Sun Living.

Trygg-Hansa – Ett försäkringsbolag där Kabria ingår

Kabria ingår i Atlantica som är en del i den danska försäkringsgruppen Tryg Forsikring. Som Skandinaviens största försäkringskoncern kan vi erbjuda mängder med försäkringslösningar och trygghet för våra kunder. Läs mer om Atlantica, Trygg-Hansa och Tryg.

Atlantica är en del av Trygg-Hansa. Försäkringsgivare är Trygg-Hansa Försäkring filial, 106 26 Stockholm, Bolagsverket org.nr 516403-8662, filial till Tryg Forsikring A/S, Erhvervsstyrelsen CVR-nr 24260666, Klausdalsbrovej 601, DK-2750 Ballerup, Danmark

Trygg-Hansa står under tillsyn av Finanstilsynet Danmark/ Finansinspektionen Sverige. Momsregistreringsnummer: SE663000077301

Tryg

Sedan den 2 april 2009 ingår Atlantica i den danska försäkringskoncernen Tryg A/S.

Husbils- och husvagnsförsäkring

Kabriaförsäkringen är skräddarsydd för din husbil eller husvagn och den ger dig ett omfattande skydd. Oavsett om ditt fordon är nytt eller begagnat kan du försäkra din pärla hos oss.

Läs mer här